Ites Lego podvozek opět v akci

aneb co všechno může jezdit na autodráze

Moderátor: hydrostar

Zpráva
Autor
model

Re: Ites Lego podvozek opět v akci

#11 Příspěvek od model » 16 lis 2025, 18:57

Teď z jiného soudku - mám doma 3d tiskárnu Bambu lab A1, kterou připravuji pro firmu k tisku drobných dílů. Když jsem ji složil a vytiskl první vzorky, tak jsem byl opravdu unesen
kvalitou a rychlostí tisku. Měl jsem doma zbytek žlutého PLA no a tak jsem si zkusil vytisknout formuli, jak by se mohla tisknout - barevné filamenty a jako doplněk černý filament.
No a toto je výsledek.
Myslím si, že pro mé potřeby moje Ender 3 snad vydrží, ale ....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

hydrostar
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od hydrostar » 18 lis 2025, 06:35

Vidím, že pořád upravuješ kryt motoru a sání. Sám říkals, že nemáš v programu možnost lepšího zaoblení, že to nebude vždycky ono. Pokud bys chtěl, můžu nabídnout pomoc. Stačí náčrtek od ruky s rozměry a případný popis, jak má vypadat přechod a můžu zpracovat.
Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

tom59herder
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od tom59herder » 18 lis 2025, 08:32

Tak Ti Pavle gratuluji k Bambulabce, to hned Tvá tvorba dostane jiný náboj v kvalitě tisku.

model

#14 Příspěvek od model » 18 lis 2025, 17:43

Tomáši bohužel, tiskárnu jen připravuji pro jiného uživatele, ale nevadí, není všem dnům konec. Díval jsem se na majkl 3D a tam ji nabízí v akci za necelých sedm tisíc.
Teď k tomu tvaru nasávacího komínu. Změnil jsem strategii a toto je návrat ke tvaru kostek z Lega. Je tisknut ze dvou částí, to kdyby chtěl někdo barevnou kombinaci, aby nemusel maskovat.
Taktéž krycí části na přední a zadní křídlo. Design dnešních formulí je fakt opruz to stříkat, ale já si nedělám ambice stavět makety, je to prostě jednoduchá formule. Když se použijí obtisky, vypadá to velmi hezky.
Vyčkejte, mám jednu bílou a chci ji polepit jak Bed bull na letošní VC Japonska...

hydrostar
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od hydrostar » 25 lis 2025, 09:04

Po dohodě s modelem jsem veškeré soubory formule zveřejnil na internetu. Kdo by měl zájem o stažení, tak může zde:

https://www.printables.com/model/149163 ... -ites-lego

Jako experiment se tento odkaz nachází i na stránkách výrobce podvozků Ites.
Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Odpovědět