Aston Martin Vulcan - Kinsmart

aneb co všechno může jezdit na autodráze

Moderátor: hydrostar

Odpovědět
Zpráva
Autor
model

Aston Martin Vulcan - Kinsmart

#1 Příspěvek od model » 09 říj 2025, 13:10

Opět úlet, tentokrát jsem sáhnul pro krásný dvoubarevný model Astonu Martin Vulcan. Je to kovová karoserie, měřítku 1:38, ale jako domácí úkol postavit to na dráhu velmi podnětné.
Takže jak jsem postupoval : motorek a zadní kola od Honzy se výborně hodila, zkoušel jsem umístit motor šikmo, ale to bych úplně rozřezal stávající podvozek. tak jsem si nakreslil takové pidi motorové lože, opatrně jsem vypiloval otvor v podvozku a po osazení jsem motorové lože přilepil lepidlem B-7000. Tím pádem jsem redukoval kokpit, ale opravdu jen kvůli motorku, vytiskl jsem si držák a osadím tam pilota.
Abych zmenšil hmotnost, odřízl jsem z dveří takový ten zahnutý pant a dveře po dokončení přilepím. Teď se morduji s vodítkem, protože chci použit přední upevňovací sloupek, tak upravuji vodítko. Snad se to podaří.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

model

Re: Aston Martin Vulcan - Kinsmart

#2 Příspěvek od model » 09 říj 2025, 22:05

U vodítka jsem dumal jak zašroubovat šroubek, když je nad otvorem zadní část vodítka. No a pak jsem si vodítko upravil vykousnutím otvoru pro hlavičku šroubku
a bylo to. Ještě jsem doplnil podvozek dvojicí válcových magnetů průměr 3 mm před motorkem, aby se tím eliminovala větší hmotnost při průjezdu zatáčkou.
Teď ještě zapojit motorek a zkusit jak to bude jezdit ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Odpovědět