Tady se musím ohradit, protože se mi podařil najít na internetu výkres tohoto auta, včetně schématu trubkové konstrukce této nástavby.
Tak jsem si bokorys zvětšil do měřítka 1:43 a pečlivě přenesl do programu a vymodeloval. Zachoval jsem i to docela výrazné posunutí kabiny za přední kola, včetně nového předního nárazníku.
Poslední krok budou blatníky a snad v historicky krátké době i obtisky, protože to opravdu vypadá jako auto, co projede pod nízkým mostem.
Tatra 815 Dakar
Moderátor: hydrostar
Re: Tatra 815 Dakar
Pavle, u nás jezdí popeláři právě s podobnou stupňovitě prohnutou nástavbou, proto mi je to hodně obrysem připomnělo. Ale Tatra to není, je to nějaký nejspíš odkoupený ojetý německý speciál.
Dnes se sešlo několik výborných věcí - grafik měl čas a tak jsme dodělali obtisky na formule Ites Lego a PPL mi doručil obtisky na Tatru Svoboda tým.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jako vždy - finis coronat opus.
Jen u té verze ala Lotus 101 Camel - Martin mi také udělal perfektní obtisky, jen jsem podcenil neexistenci jejich bílého podtisku a se žlutou barvou karosérie mi to nakonec udělalo místo původní krásně modré něco skoro černého. Prostě žlutá je mrcha...
Jen u té verze ala Lotus 101 Camel - Martin mi také udělal perfektní obtisky, jen jsem podcenil neexistenci jejich bílého podtisku a se žlutou barvou karosérie mi to nakonec udělalo místo původní krásně modré něco skoro černého. Prostě žlutá je mrcha...
Poslední Tatra Bonver a k tomu třínápravová Tatra Babča.
A závěrečné společné foto...
A závěrečné společné foto...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tvarově jsi se hodně vyblbnul, za mě všechny moc povedené