Tatry Dakar jsem uložil a říkal jsem si, když třínápravová Tatra Babča, proč něco hodně netradičního opět se třemi nápravami.
No a zrak padl na stránky Tatra Defence a bylo jasno.
Opět jsem použil čudlíkový podvozek, tentokrát jsem musel podle předlohy rozházet jednotlivé nápravy a proto jsem
vymyslel toto uložení motorku. Rozvor je 56 mm, no nevím jak to bude jezdit, či plápolat, ale to je jedno, radost z práce
to vynahradila. Karoserie je opět tisknuta po jednotlivých plochách, bočnice, horní půda, dno a čela. Vše jsem lepil B 7000
a drží to perfektně. Na fotkách je nástřik primerem, teď budu trochu tmelit a doplňovat detaily, jako jsou madla, zpětná zrcátka
a zkusím někde sehnat něco jako nýty, abych tomu dodal autenticity.
Pochopitelně to není maketa, hodně jsem to stylizoval, hlavně přední část, ale podařilo se mi zachovat ten naštvaný výraz originálu.
Tatra Tadeas 6x6 z 3D tiskárny
Moderátor: hydrostar
Tatra Tadeas 6x6 z 3D tiskárny
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Tatra Tadeas 6x6 z 3D tiskárny
Našel jsem zelený lak ve spreji, ale lesklý a spíše tráva, než současná vojenská zeleň, co používá Tatra.
Tak jsem vytáhnul z archivu 40 let starou Humbrolku - Interier green a jako za mladých let pěkně rozmíchat
a štětečkem natřít. Docela se to povedlo vytiskl a přilepil jsem doplňky, ať to vypadá a ono to fakt
vypadá docela slušně.
Tak jsem vytáhnul z archivu 40 let starou Humbrolku - Interier green a jako za mladých let pěkně rozmíchat
a štětečkem natřít. Docela se to povedlo vytiskl a přilepil jsem doplňky, ať to vypadá a ono to fakt
vypadá docela slušně.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Je to fakt paráda a i ta zelená tam dokonale sedí. 
Vzhledově je to super. A jak to teda jede ten podvozek?
Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...