Brousil jsem, stříkal tmelem, brousil, doplnil tmelem a opět brousil. potom primer a 2x červený lak.
Není to žádný výstavní model, ale karoserie je hladká. Motor mám ještě v rozsypu, musím v pondělí koupit koncovky kabelů
a motor zkompletovat.
AVS Shadow Mk.1 rok 1970 opět 3D tisk
Moderátor: hydrostar
Re: AVS Shadow Mk.1 rok 1970 opět 3D tisk
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Když mám dvě karoserie, tak je škoda tu starou zahodit. Upravil jsem si v počítači podvozek pro motorové lože Slot.it
a použil krásná kola, co jsem dostal od Honzy.
a použil krásná kola, co jsem dostal od Honzy.
Je škoda, že se to nedá tady z těch fotek porovnat. To je tak malé, že nejde poznat, co je vrstvení...
Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...
Ono se to dá samozřejmě normálně zvětšit, ale problém je pak hlavně v tom mizerném rozlišení, které zdejší program dovoluje načíst. Takže rozdíl tam díky přebroušení je a docela velký. To je asi ta hlavní výhoda ASA 275.
Zkusil jsem upravit fotky. Když mi tiknul pan Mrázek karoserii Loly T70 na Bambu -labce, tak byly karoserie opřená o tiskovou plochu
zadní částí a byly tam organické podpěry, co vypadají jako baobab. Dokonalý hladký povrch bez těch stoupajících let.
I to by byla možnost si osadit karoserii na mou starou tiskárnu a vytisknout.
zadní částí a byly tam organické podpěry, co vypadají jako baobab. Dokonalý hladký povrch bez těch stoupajících let.
I to by byla možnost si osadit karoserii na mou starou tiskárnu a vytisknout.