Administrace fóra
Moderátor: hydrostar
Re: Administrace fóra
Jj, jak jsem psal - na doživotí...

Vážení členové fóra,
uběhnul skoro rok a fórum stále běží setrvačností bez administrátora. Právě jsem dostal od Wedos upozornění, že se blíží platba na další období. Pokud se najde někdo, kdo administraci fóra převezme, rád budu provoz dál platit. Pokud se nikdo nenajde, nezaplatím a fórum zanikne.
Je to na vás
uběhnul skoro rok a fórum stále běží setrvačností bez administrátora. Právě jsem dostal od Wedos upozornění, že se blíží platba na další období. Pokud se najde někdo, kdo administraci fóra převezme, rád budu provoz dál platit. Pokud se nikdo nenajde, nezaplatím a fórum zanikne.
Je to na vás
Poslal jsem před třemi týdny pár dotazů na téma administrace. Bohužel je ta zpráva stále mezi nepřečtenýma...
Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...
Ahoj, nestíhal jsem, tvojí zprávu jsem si přečetl až dnes, pokud by ses o Fórum postaral, zkusím ještě zastavit proces vypnutí
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dovoluji si oznámit, že Petr L prodloužil život fóra minimálně o jeden rok s tím, že mě na rok zkušebně jmenoval novým administrátorem. A pak se uvidí...
Jsem typickým občanem České republiky.
-
Petr_Klíny
Blahopřeji.
Ať se daří a my máme z toho prospěch.
Petr
Ať se daří a my máme z toho prospěch.
Petr
Kolega hydrostar se nabídnul, že převezme roli administrátora a já mu za to moc děkuji.