ABC a autodráha
Moderátor: hydrostar
-
milangs1200
Re: ABC a autodráha
Ahoj, myslím si že potěším všechny, kteří nostalgicky vzpomínají na ABC. Připravuje se návrat papírových modelů v souvislosti s motoristickým sportem. Podporuje to jedna velice známá osobnost v tomto oboru. Před čtrnácti dny jsme byli přímo v jejich dílně a viděli jsme, jak vzniká nový závodní vůz na novou sezonu. Já připravuji formy na plastová kolečka, která mohou být jako alternativa k papírovým. Vše se bude odehrávat v měřítku cca 1/43. Je to dost obsáhlý projekt určený k vedení dětí k manuální zručnosti. Start by měl být někdy po prázdninách. Takže nám držte palce, ať se to po prázdninách rozeběhne a hlavně to úspěšně pokračuje a naláká to děti k modelaření. Více zatím nemohu prozradit.
Milan
Milan
To je zajímavá informace. Pro mně je to již malé měřítko a děti již nevedu k ničemu.
Dotaz na plánovanou výstavu: kde a asi kdy to bude? Bude-li to v mých možnostech, rád bych ji navštívil.
Dotaz na plánovanou výstavu: kde a asi kdy to bude? Bude-li to v mých možnostech, rád bych ji navštívil.
-
lubosvinar
Přišlo mi pár dotazů ohledně výstavy. Tak přikládám nějaké informace.
Výstava je od 11.7. do 30.9. v prodejně Hobbycentrum Modelář, ul. 28. října 8, Sedlčany
Luboš Vinař
P.S. na soukromé zprávy zde nemohu zatím odpovídat, jsa novic.
Luboš Vinař
P.S. na soukromé zprávy zde nemohu zatím odpovídat, jsa novic.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tak to je super . Určitě tam zajdu až pojedu okolo ...minimálně 1x za měsíc tam sem .
Pro mne je to daleko, ale uvítám fota v galérii.
Naposledy upravil(a) IvanP dne 04 srp 2016, 18:10, celkem upraveno 1 x.
-
lubosvinar
Tak pár fotek, výstava trvá do 30.9.
P.S. Mám nafocené modely z ABC co jsem stavěl pro výstavu. Je o to zájem?
LVi
P.S. Mám nafocené modely z ABC co jsem stavěl pro výstavu. Je o to zájem?
LVi
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Určitě je 
Ještě jsem přes ,,Sedlo,, nejel ...
Ještě jsem přes ,,Sedlo,, nejel ...
-
lubosvinar
Tak to máte v GARAGE. Tam to snad patří. http://www.autodraha-forum.cz/viewtopic.php?f=71&t=652
Pěkné, fakt moc 
Pane Vinaři k monografiim aut z ABC a vašemu seznamu si dovolim přidat ještě Škodu 200 RS a pokud si dobře pamatuji tak ještě Ladu 1500 nebo 1600 v barvach Barum teamu.Pokud si dobře vzpominam tak uplně prvni byla monografie Škoda 200 RS.