Děkuji Petře za odpověd, asi jsem to fakt přehnal a takového znalce nepotkám.
Měl bych ale jiný nápad, a nepopírám že není z mé strany trochu vyčůraný...
Na starém foru Marek popisoval jeho řešení slotmana, pokusím se ho kontaktovat, protože zde na foru jsem ho nenašel, zda by nezveřejnil své řešení...
No a třeba se najde i někdo jiný, kdo bude chtít druhým "polobláznům" pomoci.
No a zde by šlo udělat malou, ale o to více vyčerpávající prezentaci soukromých řešení počítání a sw autodráhy.
Tzn. bylo by dobré aby někdo začal,...
někdo kdo to má doma,
pověsí sem zapojení,
vysvětlí princip pro polotrotly
a zhodnotí svůj systém...
Jako první mě bohužel napadáš Ty, jiného zatím neznám...
Myslím si, že ačkoliv je to z mé strany trochu vyčůrané,(dozvím se to co nevím)... pro ostatní přihlížející by to byl přínos a měli by porovnání systémů a zároveň jejich autora se kterým by mohli probrat případné problémy...
Nevím jak to v komunitě autodráhařů funguje,(jedu v tom pouze od října min. roku) zda je snaha poradit, či si skrýt své tajemství, ale po 15 letech mezi plastikovými modeláři si nějaké iluze nedělám...
A abych jen nebral, stále platí nabídka rady s terénem, malováním, stínováním z mé strany..něco málo jsem se naučil a rád poradím, budu-li vědět..
Pokud budeš Ty, tou první vlaštovkou,která prozradí své know-how, děkuji předem.
Měl bych na Tebe ještě pár dotazů ohledně jakési předpřípravy umístění magnet.kontaktů, abych ten svůj Rumoring mohl uzavřít a začít hoblovat drážku, nevím zda se mám ptát zde, abych tu neplevelil vlákno, nebo přes SZ.
Děkuji RUMOV
http://iprumov.blogspot.cz/
a když to tak vezmu kolem a dokola, na toto se vlastně ptal i amksrc prvním příspěvkem v tomto vlákně...
IMAG1654.jpg
20 CM 1RUMORING.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.