Výborně. Malinko jsme se posunuli a vše si ujasnili.
Kdo má zájem dostat ITES do původné podoby, může použít plastový díl z odkazu.
Osobně by mně docela zajímalo jestli byl na všech modelech.
Kdo chce auta víc přiblížit předlohám, tak asi tento originální díl vynechá. Je ovšem otázka jak ho nahradit?
Ta konstrukce na modelu od NSR je kombinací, kterou na originálu tvoří rám, viditelné části od motoru a ještě je tam rezerva.
Jen na okraj. Celá konstrukce od NSR se prodává jako samostatný komplet z minimálně 6 dílů.
To jena74
Způsob upozornění na chybějící plastový díl mi v kontextu vlákna přišel trochu přehnaný. A jako Admin jsem cítil potřebu na to upozornit.
Až přijde čas, objeví se vlákno a odkaz na dekály i s patřičným popisem. A pak se uvidí nakolik má RUMOV pravdu se svou poznámkou o přístupu.
Další auta.
U Porsche jsem využil hotové věci z jiného měřítka a jen je přizpůsobil. Dál mám zatím hotové tři předlohy na McLaren. Jestli se pustím i do něčeho dalšího zatím nevím. Ale na Porsche s boudou bych mohl přizpůsobit Brumos a Vasek Polak.

On je i problém v tom, že mně ITES absolutně nebere, takže to pro mně znamená i získání kastle na odměření.
A teď bych požádal ctěné členstvo abychom přerušili debatu a opět poskytli prostor pro další kousky a mohli se kochat výsledky renovace. Díky.