Aha,tak to je povzbuzeníPetr L píše:Ono je to těžké, pokud to nepostavíš a neprojedeš, stejně víš prd, jestli je to ono
Rozšíření Evolution na Digital
Moderátor: hydrostar
Re: Rozšíření Evolution na Digital
Hecis: pro děti jsou základní zatáčky v pohodě. Celé léto jsem měl v ložnici autodráhu kvůli synovi,ještě neměl 4 roky a řádil pořádně.Snížil jsem na cu rychlost ,přidal brzdy,nasadil mu dobré pneu a třeba formule nebo dtm držely jako přibité.
Jiné zatáčky je luxus,pro rychlejší jízdu. Po roce čekání budu mít možná místnost 10x5 m,proto už plánuji novou dráhu ,kde budou i jiné zatáčky.
P.S. Syn nejraději jezdil s auty 1:24,smykem v zatáčkách :+)))
Jiné zatáčky je luxus,pro rychlejší jízdu. Po roce čekání budu mít možná místnost 10x5 m,proto už plánuji novou dráhu ,kde budou i jiné zatáčky.
Tak já se trošku "pochlubím"Bastacka píše:Hecis: pro děti jsou základní zatáčky v pohodě. Celé léto jsem měl v ložnici autodráhu kvůli synovi,ještě neměl 4 roky a řádil pořádně.Snížil jsem na cu rychlost ,přidal brzdy,nasadil mu dobré pneu a třeba formule nebo dtm držely jako přibité.
Jinak 50m2 na dráhu,tak to je slušný
EDIT:
Tak pit stop je dopma a funguje jak má