Začátek
Moderátor: hydrostar
Re: Začátek
Go je pro malé děti, v šesti už bych šel do 1:32
Já bych nezatracoval měřítko 1:43.
Je fakt, když se podíváte na prodávané modely 1:32, jsou perfektní, krásně propracovaný kokpit, karoserie s potiskem, výborné šasí
a může se s nimi i na velké dráhy. Ale pokud máte dráhu doma, třeba i docela dlouhou, postavenou napevno,
je ježdění s těmito prcky také velmi zábavné a vzrušující. Je fakt, že auta drží magnet, ale to se dá upravit,
aby to tak nelepilo a když se podíváte na modely GO, nebo SCX, jsou opravdu hezky udělaná a hlavně nerozbitná. Když třeba vyměníte
vodítko místo kolíku, trochu si zamodelaříte a auto jezdí ještě líp.
Přestavby, které prezentuji já jsou hezká záliba, ale je fakt, že kovové karoserie výrazně omezují jízdní vlastnosti. Ale kdo chce, může si
to vyzkoušet.
A také cena za modely Carrera GO - cca 480 Kč je docela snesitelná.
Je fakt, když se podíváte na prodávané modely 1:32, jsou perfektní, krásně propracovaný kokpit, karoserie s potiskem, výborné šasí
a může se s nimi i na velké dráhy. Ale pokud máte dráhu doma, třeba i docela dlouhou, postavenou napevno,
je ježdění s těmito prcky také velmi zábavné a vzrušující. Je fakt, že auta drží magnet, ale to se dá upravit,
aby to tak nelepilo a když se podíváte na modely GO, nebo SCX, jsou opravdu hezky udělaná a hlavně nerozbitná. Když třeba vyměníte
vodítko místo kolíku, trochu si zamodelaříte a auto jezdí ještě líp.
Přestavby, které prezentuji já jsou hezká záliba, ale je fakt, že kovové karoserie výrazně omezují jízdní vlastnosti. Ale kdo chce, může si
to vyzkoušet.
A také cena za modely Carrera GO - cca 480 Kč je docela snesitelná.
Prosím Vás kdo je MILAN o kterém jsem se tu dočetl pomalu v každém vlaknu? On něco vyrábí, prodává?
Obrať se na administrátora webu, který Ti dá kontaktní údaje.
Dej si ale pozor, ty jeho výrobky jsou jako návyková látka,
když začneš, nepřestaneš.
Dej si ale pozor, ty jeho výrobky jsou jako návyková látka,
když začneš, nepřestaneš.
Já myslím, že kdyz si klikne na Nick u příspěvku, tak se email v jeho profolu dozví 
Díky vsem, už mě kontaktoval 
Takže když koupím raději Carrera digital 143 tak už v základní sadě můžu nastavovat fuel, počet kol a další věci bez dalšího dokupovani? A ještě můžu použít pro rozšíření dily (zatáčky a rovinky i looping) z Goučka co se ke mě zakutalely?
Pozor,to jde u D124/132,ale u D143 pitstop není.Pouze jízda až 3 aut.