Začátek
Moderátor: hydrostar
Re: Začátek
Zákazník,náš pán.
Dobre platiaci zákazník,náš velký pán.
Kríza bud neobchádza nikoho,alebo Carrera zvysuje trhovy podiel.
Dobre platiaci zákazník,náš velký pán.
Kríza bud neobchádza nikoho,alebo Carrera zvysuje trhovy podiel.
- česká autodráha
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel je to tak, Carrera byla k mání i v českém lidlu za nějakých 1200 Kč.Bastacka píše:Dnes mě překvapila nová nabídka na nejmenovaném aukčním portalu.
Jedna se o set od Carrery 80126 - Formula Speeders. Zarazilo me to číslo produktu ,protože Go začíná 6. A auta bych také zařadil dak 10 let a víc zpatky. Jenže napájení už je na obě dráhy jedním kablikem.
Jsou tam přidany fotky,totalně zničených pastorku po 2 hodinách hraní. Tak jsem patral ,na stránkách carrery ani zmínka, jen se dá stáhnout manuál. Pak jsem našel v Polsku inzerát na tento set,s potvrzením že byl zakoupen v roce 2015,další překvapení.
A nakonec jsem našel nabídku rakouského Lidlu na tuto autodráhu.
Tak (teď budu sprostý) to mě " poser" , carrera vyrábi x-jakost pro obchodní řetězce ???? Jo pro prachy se dá udělat cokoliv. Hnus.
http://ceska-autodraha.webnode.cz/ - Web o české autodráze Ites, Gama, Gonio a Faro
Chlapi prosím vás,odpovězte mi: je to na psychiatra ???
Není to ani 2 měsíce co jsem synovil koupil Go a pomalu mu stavím okruh.
Mezi tím jsem si pořídil na zkoušku malý okruh Evolution ,abych vyzkoušel 1:32.
No a dneska jsem neodolal nabídce Digital 124, se třemi auty ,wireless , jedním rozšiřujícím setem.
Sice chci jezdit 1:32 ,ale ta cena se nedala odmítnout a můžu vyzkoušet i auta 1:24.
Sice mám nastudované o D132 hodně,toto forum a hlavně Německo,ale jistě budu otravovat s nějakýma otázkama :+)))
Není to ani 2 měsíce co jsem synovil koupil Go a pomalu mu stavím okruh.
Mezi tím jsem si pořídil na zkoušku malý okruh Evolution ,abych vyzkoušel 1:32.
No a dneska jsem neodolal nabídce Digital 124, se třemi auty ,wireless , jedním rozšiřujícím setem.
Sice chci jezdit 1:32 ,ale ta cena se nedala odmítnout a můžu vyzkoušet i auta 1:24.
Sice mám nastudované o D132 hodně,toto forum a hlavně Německo,ale jistě budu otravovat s nějakýma otázkama :+)))
Bastacka,
nie je. Bol som minuly tyzden,vraj je to tažká závislost,ale nechávajú pacientov na pokoji.Vraj sa treba prihlasit,až ked ženu prestahujem s postelou do kuchyne,z dovodu že spálna je zbytočne nevyužitá.
Máš štastie,že po kúpení 1/24 setu sa možeš posúvat už len smerom ku drevu,tam skončíš.Vetšia mierka už sa tuším kúpit nedá.
Výhovorky typu "ja som to netušil kam to dospeje", tu na chlapov neskúšaj,upozornovali Ta vopred.

nie je. Bol som minuly tyzden,vraj je to tažká závislost,ale nechávajú pacientov na pokoji.Vraj sa treba prihlasit,až ked ženu prestahujem s postelou do kuchyne,z dovodu že spálna je zbytočne nevyužitá.
Máš štastie,že po kúpení 1/24 setu sa možeš posúvat už len smerom ku drevu,tam skončíš.Vetšia mierka už sa tuším kúpit nedá.
Výhovorky typu "ja som to netušil kam to dospeje", tu na chlapov neskúšaj,upozornovali Ta vopred.
Harry: dnes jsem měřil ložnici,zdá se mi absolutně nevyužitá :+))))) dvě skříně a jedna postel na přespání :+))))
Bastacka: pokud to nemáš od dětství, ale chytil jsi se až jako "dospělák" tak je průběh skoro vždy stejný, jak popisuješ.
Tak mi dneska došel ,konečně,ovladač parma ECO 45ohm.Podle Umpfiho jsem ho předělal na 25-45-35 .No a musím říct,že na 12 V to není až takový rozdíl,ale na 14.8 V je to opravdu hodně poznat ,když se zapne 25 .
Jak máš to přepínání vyřešené, máš schema, nebo odkaz?
paralelní odpory a třípolohový přepínač...
http://coolslotforum.com/forum/viewtopi ... =19&t=6415
http://coolslotforum.com/forum/viewtopi ... =19&t=6415
...RUM BENE BIBITUR, HOMINEM TE ESSE, MEMENTO...
Dík, jednoduché, až na ten potenciometr 50 Ohm na brzdu dobrý. V pořádných réglech se používá speciální potenciometr drátěný 3 Ohm 12.5W, ale je drahý ( cca 50 USD ) a těžko se shání,
z běžné produkce bohatě stačí potenciometr drátený 10 ohm 4W.
z běžné produkce bohatě stačí potenciometr drátený 10 ohm 4W.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.