Byl bych nerad aby vlákno s prezentací modelu skončilo debatou o pravidlech.
Naopak by nebylo od věci, kdyby někdo kompetentní zpracoval souhrnou informaci o závodech maket 1:24 a to včetně odkazů na platná pravidla apod.
Případně aby ten, kdo zde prezentuje postavené auto, tak přesně napsal pro co je určeno.
Moderátor Vítek
Amksrc má pravdu. Veřejně dostupná pravidla mluví jasně.
Pokud je něco jinak - nově a není zveřejěno a nebo pokud se toleruje něco mimo zveřejněná pravidla a ví o tom jen "kluci, kteří spolu mluví", pak to určitě není v pořádku.
Porsche 908-3
Moderátor: hydrostar
Re: Porsche 908-3
Máte úplnou pravdu - proč zbytečně vnášet do myslí lidí informační chaos?
Omlouvám se za mou, pro někoho zjevně zavádějící, prezentaci, víckrát se to nestane...
Jinak - nechce se mi a tak ani nebudu řešit způsob publikování, znění či výklad pravidel různých klonů seriálů. Ten, kdo určité závody jezdí (třeba jen občasně), informace má, ten kdo by měl v budoucnu zájem startovat, získá je u pořadatele. Při vlastních závodech je určitá míra tolerance běžná, zvlášť když nedochází k nějakému podstatnému zvýhodnění.
I když to na první pohled možná vypadá trochu nelogicky, mírný nadhled těmto závodům jen prospívá a zajímavé je i to, že zde nedochází prakticky k žádným hádkám či podezírání. A to není na slotracingovém nebi běžný úkaz...
Omlouvám se za mou, pro někoho zjevně zavádějící, prezentaci, víckrát se to nestane...
Jinak - nechce se mi a tak ani nebudu řešit způsob publikování, znění či výklad pravidel různých klonů seriálů. Ten, kdo určité závody jezdí (třeba jen občasně), informace má, ten kdo by měl v budoucnu zájem startovat, získá je u pořadatele. Při vlastních závodech je určitá míra tolerance běžná, zvlášť když nedochází k nějakému podstatnému zvýhodnění.
I když to na první pohled možná vypadá trochu nelogicky, mírný nadhled těmto závodům jen prospívá a zajímavé je i to, že zde nedochází prakticky k žádným hádkám či podezírání. A to není na slotracingovém nebi běžný úkaz...
Naposledy upravil(a) HonzaS dne 06 dub 2014, 08:43, celkem upraveno 3 x.
Re: Porsche 908-3
No já myslím, že je úplně jedno, podle jakých pravidel by to mělo, nebo nemělo být, podstatné je, že Honza reinkarnoval model a podělil se s námi o výsledek a hlavně o tom fórum je. Myslím, že hlavně o to Vítkovi šlo.
Otázka aktualizace znění pravidel a problémů okolo toho není jenom otázka 1:24 maket ale i třeba co jsem si všimnul Krušnohoru a jestli je potřeba můžeme se tomu věnovat v jiném vlákně jo?
Otázka aktualizace znění pravidel a problémů okolo toho není jenom otázka 1:24 maket ale i třeba co jsem si všimnul Krušnohoru a jestli je potřeba můžeme se tomu věnovat v jiném vlákně jo?