Opět se vracím k formulím, lákají mně klasické doutníky, ale ty se musí kreslit v měřítku 1:24, aby se tam schoval motor a převod.
No ale toto Ferrari mně lákalo již dříve, hlavně jako výzva pro nakreslení toho sněhového pluhu.
Pochopitelně jsem karoserii trochu zjednodušil, ještě musím sehnat lepší obrázek zadní části motoru a nakreslit křídlo a asi to jsou chladiče, co jsou úplně vzadu.
Mám nakreslený podvozek s in-line uloženým motorem a těším se jak jsem se strefil s upevňovacími sloupky v karoserii.
Formule měla slušné rozchody, zadní má vnější šířku v měřítku 1:32 74 mm, přední 67 mm.
Ferrari 312 B3 Spazzaneve
Moderátor: hydrostar
Ferrari 312 B3 Spazzaneve
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Ferrari 312 B3 Spazzaneve
Vytištěno, vše sedlo napoprvé, jen jsem musel trochu vybrousit vybrání ve hřbetu, aby bylo křídlo trochu výš.
Teď tisknu chladiče, které pouze po nabarvení přilepím na zadní stěnu podvozku. Ještě bych u křídla udělal změnu - vyhnutí zadní části.
Ale jinak je karoserie opravdu brutální, to hrablo je fakt atypické, ale asi zmenším ty dva velké otvory, na každém snímku mají trochu jiný tvar, ale při tisku je otvor trochu
deformován.
Podvozek je jednoduchý, otvory sedly.
Teď tisknu chladiče, které pouze po nabarvení přilepím na zadní stěnu podvozku. Ještě bych u křídla udělal změnu - vyhnutí zadní části.
Ale jinak je karoserie opravdu brutální, to hrablo je fakt atypické, ale asi zmenším ty dva velké otvory, na každém snímku mají trochu jiný tvar, ale při tisku je otvor trochu
deformován.
Podvozek je jednoduchý, otvory sedly.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.