Osella Abarth 2000 rok 1972 - 3D tisk
Re: Osella Abarth 2000 rok 1972 - 3D tisk
Omlouvám se, že pořád prudím, ale ještě poslední fotka s karburátory a vzadu s převodovkou a výfukem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Za mne je to paráda, ostatně jako vždy. Jediná vada na kráse z mého pohledu je povrch v místech oblin, ale vím, že na to koukáš jinýma očima. I tak by určitě stálo za to to vytisknout z takového materiálu, který by umožnil alespoň základní přebroušení nebo přímo z resinu.
Jen pro zajímavost - jaký je rozvor náprav a šířka karosérie originálu?
Jen pro zajímavost - jaký je rozvor náprav a šířka karosérie originálu?
Honzo, probíral jsem internet a rozměry se stránku od stránky mírně lišily.
Jak jsem psal na začátku, chtěl jsem si nakreslit Lolu a nechal jsem tam její rozvor a na něj jsem si nakreslil karoserii Abartha a byl z toho
hezký, dlouhý ale nemodelový vůz. Potom jsem si našel že tento typ má rozvor 2 150 mm, což je v měřítku 1:32 67,1 mm a šířku 1 760 mm, ale jinde
se uváděl rozchod kol 1780 mm, tak jsem šel do kompromisu a mám šířku karoserie 60 mm. Ono při použití motorového lože AW by to stejně
nemohlo být užší, protože by to tam nevlezlo.
Jak jsem psal na začátku, chtěl jsem si nakreslit Lolu a nechal jsem tam její rozvor a na něj jsem si nakreslil karoserii Abartha a byl z toho
hezký, dlouhý ale nemodelový vůz. Potom jsem si našel že tento typ má rozvor 2 150 mm, což je v měřítku 1:32 67,1 mm a šířku 1 760 mm, ale jinde
se uváděl rozchod kol 1780 mm, tak jsem šel do kompromisu a mám šířku karoserie 60 mm. Ono při použití motorového lože AW by to stejně
nemohlo být užší, protože by to tam nevlezlo.
Říkal jsem si, že by to mohlo být zajímavé v měřítku 1/24, ale je to přece jen moc krátký prcek s hodně useklou přídí. Škoda - kdyby se to vytisklo z resinu a zaformovalo pro laminát, mělo by to něco do sebe.