pokr.10
Opatrne odpojíme podvozok od karosérie a zospodu karosérie medzi držiak a karosériu nalejeme epoxyd alebo iné plnidlo, ktoré zabezpečí pevné spojenie medzi karosériou a držiakmi. foto 036. Po zatvrdnutí všetko zospodu obrúsime brúsnym kotúčom v ručnej brúske. foto 037. Dokončíme podvozok vložením vodítka. Vodítko od MSH je "univerzálne" kartáčiky sú uložené šikmo a tak nie je problém na autodráhach, kde sú vodiče ďalej od seba napr. Ites, Faro alebo blízko pri sebe Carrera, Ninco, Scalextric a pod. Jeho univerzálnosť je aj v tom, že je vyrobené s vysokou vodiacou lištou 8 mm takže pasuje aj na autodráhy s hlbokou drážkou a jednoduchým odbrúsením vyhovuje autodráham s menej hlbokou drážkou - takže na našu autodráhu Ites z neho odbrúsime zhruba 2 mm. Potom vodítko vložíme do držiaku, poznačíme si koľko trčí driek z držiaka a prebytočnú časť drieku odrežeme. Do vodítka vložíme kartáčiky - našiel na Internete e.sohp: http://www.retro-hrackarna.cz - tieto nám plne vyhovujú. Na kábliky som natiahol trubičku a vložil do vodítka. Vodítko som zvrchu priskrutkoval. a druhý koniec káblikov som pricínoval k motorčeku. Foto 038.
Za prednú nápravu som nalepil 5g. závažie - je kvôli tomu aby sa pri prudkom pridaní plynu pri tvrdých zdrojoch nedvíhalo vodítko a model pri pridaní nevypadával. Foto 039.