Návod jak postavit časomíru
Re: Návod jak postavit časomíru
Měření funguje jak má, ale ještě malinkatý problém a sice v síle zvuku odpočítávání a "hlášek". Myslím, že v compu to není tam mám vše nastaveno aby to řvalo a také řve, ale Race Coordinator je jako by z tunelu, odhadem tak třetinová hlasitost.... máte to také tak? Nebo snad víte někdo nastavení? Já proklikal vše v nastavení RC ale i compu, ale abych našel někde něco na nastavení síly zvuku RC jsem nenašel.
Popravdě řečeno nerozumím, co a kdy má řvát a neřve a co má řvát a řve. Pokud vím, tak odpočítávání, oznámení průjezdu, oznámení nového lídra a podobně, tak všechno vytváří race coordinator a pouští to do reprobeden od počítače, tedy všechno je na stejné úrovni. O žádném jiném hlasovém projevu počitadla nevím.
Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...
hydrostar - Slabá síla zvuku RC bude asi u mne, v počítači. Všiml jsem si, že po aktualizaci nemám stejnou intenzitu např. při přehrávání z netu, CD a např. zvuky u "hlášek" SW...... V RC to asi fakt nebude.
Opravdu síla zvuku byla v mém počítači, omlouvám se, že otravuji..... učím se SW a tak jsem myslel, zda jsem na "něco" neklikl.... stejně mám ale otázku
Start mi funguje na tlačítko na rampě i na mezerník počítače, ale aby se to nepletlo odklikl jsem si někde ulitý start - myslím, že původně počítač "zařval" v případě předčasného startu, nyní níc
.... Budu si asi muset nafotit všechny obrazovky nastavení a doplnit si překlady.... angličtina je u mne veliký problém 

Zkus touhle cestou: Race Setup-Expert Race Setup-Scoring- Start Method-Hot Start. Pokud nebude nic zaškrklého tak by nic nemělo houkat. No, uvidíš.