Dostal jsem k otestování tuningová vodítka pro modely 1/32 od milangs1200
Vodítko jsem intenzivně zkoušel na Podbabě. Vodítko jsem instaloval do modelu Mosler MT900R od NSR: SW 32/12, NSR40, F22/originál, tvrdý bílý podvozek. Prohodil jsem i původní kartáčky (asi v polovině životnosti) abych si dojem nezlepšil použitím nových. Vodítko jsem podložil a to o něco více než bylo podložené vodítko SlotIt, protože platforma od milangs1200 je tenčí. Zkrátil jsem dřík, který je dlouhý kvůli pružinovému uchycení nebo jiným podvozkům než NSR, SIot It, FLY, které běžně znám. Jezdil jsem časy kolem 7,6, auto se chovalo ukázkově, hnal jsem ho k pocitovému maximu a nevypadlo, schválně jsem s ním praštit nechtěl. Vše na modré, na Podbabě asi nejrychlejší, drážce. Dráha nebyla umytá. S vodítkem SlotIt jezdí auto stejně, akorát někdy v extrémech má problém se sběrem proudu. U milangs1200 je perfektní rozvidlení kartáčků, které zajišťuje na Podbabě trvalý sběr a možná bude fajn na všech dřevěných drahách. Problém by naopak mohlo působit na plastových drahách typu NINCO s vodiči u sebe. Ostatním na Podbabě se vodítko líbilo, někteří kritizovali tenkou ploutev (negativum v chování auta jsem nezaznamenal) a také poukazovali na to, že by mohla být delší dopředu i dozadu a člověk by si jí zkrátil dle potřeby, na Mosleru jsem měl původně SI plné délky a záměna za milangs se nijak negativně neprojevila.
voditko.jpg
Obecné hodnocení:
Chování na dřevěné dráze totožné s SI, subjektivně lepší sběr proudu kvůli rozvidlení kartáčků.
Nižší platforma dovoluje jít až na světlost tloušťky kartáčků.
Rozvidlení kartáčků zajišťuje trvale lepší sběr na drahách se zapuštěnými širokými vodiči typu Podbaba a jistě také na plastovém FARO, asi se neprojeví negativně na dřevěných drahách s vodiči zároveň, které jsou pro rozvidlení dostatečně široké, nevýhodou může být u plastových drah s vodiči u sebe jako NINCO.
Univerzální použití pro různé typy dřevěných i plastových drah, a různé typy podvozků, snadné přizpůsobení – opracování.
Krátká ploutev nedovoluje přizpůsobit délku dle potřeby
Tenká ploutev může být předmětem kritiky, ale bude výhodou na některých plastových drahách (těsné NINCO) a při mém testu nepůsobila negativně. Pro mělké dráhy typu NINCO půjde tato tenčí ploutev také snadněji snížit.
Obecně si myslím že se jedná pěkný tuningový, univerzálně použitelný díl. Pavel.
Děkuji za test a příspěvek.
Samostatné vlákno sloučené a původním.
Díky za pochopení.
Admin Vítek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.