F 1 - Renault RE 20
F 1 - Renault RE 20
Milí kolegové, dostal jsem od Mirka Kotíka několik fotografií a mám zatím uvolnit jednu a to jsou rozpracované modely ve výrobě v Plzni -
formule Renault RE 20. Konečně se podařilo tuto formuli obléci do modelového hávu i když to není 100% maketa, vypadá
i tak nádherně. To jste neviděli finální verzi...
Předal jsem podklady pro tisk dekálů na další formuli - Ligier, tak doufám, že se v blízké době objeví v nabídce.
Podvozek je z Národní formule a jsou tam modelovější kola.
formule Renault RE 20. Konečně se podařilo tuto formuli obléci do modelového hávu i když to není 100% maketa, vypadá
i tak nádherně. To jste neviděli finální verzi...
Předal jsem podklady pro tisk dekálů na další formuli - Ligier, tak doufám, že se v blízké době objeví v nabídce.
Podvozek je z Národní formule a jsou tam modelovější kola.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: F 1 - Renault RE 20
Jak jsem slíbil, dávám pár fotografií.
Renault je již také na stránkách Ites - racing.
Renault je již také na stránkách Ites - racing.
Ještě jsem dostal od Patrika fotografii původního modelu Renault, jak se prodával
a je tam vidět, že se "kluci" snažili...
a je tam vidět, že se "kluci" snažili...
Tak rozdíl je víc než zřejmý, přitom jde jen o pár obtisků a změnu barevné škály - tedy nic finančně náročného. Škoda uplynulého času, ve své době by to byla bomba.
Ještě je tam velmi slušný podvozek z Národní formule, nové disky a pneumatiky. Takže i jízdní projev o třídu výš.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nové pneumatiky také udělali své. Příznivá cena pod 1000,-Kč by spolu s Tyrellem mohla oslovit celkem dost zájemců.
Trochu zarážející je skutečnost, že na webu ITES není fotografie podvozku příp. pohled ze spodní strany. Podvozek z národní formule je o třídu lepší než původní, což je docela podstatná informace pro případného zájemce.
Honzo, předal jsem Tvoji připomínku Mirkovi Kotíkovi. I když jsou doplňující informace v textu, souhlasil s dalšími fotografiemi s
podvozkem. Ona to byla zajímavá věc, že se dá podvozek z NF bez úprav použít ke karoseriím formulí. Pro karoserie s krytými koly je hotova forma
na univerzální podvozek, už se těším na další představení Porsche 917, Shadow, Mc Larenu či Porsche 911 Carrera.
podvozkem. Ona to byla zajímavá věc, že se dá podvozek z NF bez úprav použít ke karoseriím formulí. Pro karoserie s krytými koly je hotova forma
na univerzální podvozek, už se těším na další představení Porsche 917, Shadow, Mc Larenu či Porsche 911 Carrera.
Krasna formulka, gratulujem vsetkym, ktori pomahali jej znovuzrodeniu, nech tesi vela jazdcov aj zberatelov! 

Už tam je i obrázek podvozku. Moc pěkný
.