Hssrms - nastavení

Hssrms - nastavení

Příspěvekod Bastacka » ned led 29, 2017 6:55 pm

O víkendu jsem testoval HSSMRS na malém okruhu a napadlo mě psát postřehy z nastavení.
Třeba když objevíte chybu a její řešení.
Můj problém byl ,že mi HSSRMS počítal jen každé druhé kolo.
Pak jsem si všiml ,že je nastaveno defaultně min. 5s ,což na malém okruhu (pod 4s) , bylo moc.
Stačí v - Settings/race/minimum lap time - nastavit třeba hodnotu 1s a je to v pořádku.


P.S. Tak jsem asi pochopil ,proč toto nastavení v programu je:
Postavil jsem testovací okruh s dvouma pitstopy,každý jinde a mimo start/cíl.
Pokud snížím měření času třeba na 1s,tak mi to počítá i průjezd pitstopem,který je asi 2s od startu.
Naposledy upravil Bastacka dne ned led 29, 2017 7:58 pm, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Bastacka
 
Příspěvky: 253
Registrován: čtv úno 11, 2016 9:21 pm

Re: Hssrms - nastavení

Příspěvekod Bastacka » ned led 29, 2017 7:28 pm

Practice

Vypíná se Esc.

Practice se spouští při startu programu,pokud to nechcete -

Setting/race/open practice at start program - defaultně zatrženo
Uživatelský avatar
Bastacka
 
Příspěvky: 253
Registrován: čtv úno 11, 2016 9:21 pm

Re: Hssrms - nastavení

Příspěvekod machyd » ned led 29, 2017 8:30 pm

Ahoj,dobrej nápad:-).A kolik benzínu ti ukazuje plná nádrž?mě 93% :-(
machyd
 
Příspěvky: 35
Registrován: pon pro 07, 2015 10:46 am

Re: Hssrms - nastavení

Příspěvekod Bastacka » ned led 29, 2017 9:17 pm

machyd píše:Ahoj,dobrej nápad:-).A kolik benzínu ti ukazuje plná nádrž?mě 93% :-(

No pokud nemáš zaplé analogové zobrazení tankování,tak na pitstopu se ti při každém zmáčknutí(nebo držení tlačítka) natankuje 7%,poslední číslo se ti zobrazí 93% a pak se ještě o dílek posune na max.
Minimální hodnota kdy ti auto začne blikat je 6 %.
Uživatelský avatar
Bastacka
 
Příspěvky: 253
Registrován: čtv úno 11, 2016 9:21 pm

Re: Hssrms - nastavení

Příspěvekod Bastacka » ned led 29, 2017 9:20 pm

Verze hssrms 1.9.4.1.
Uživatelský avatar
Bastacka
 
Příspěvky: 253
Registrován: čtv úno 11, 2016 9:21 pm

Re: Hssrms - nastavení

Příspěvekod Bastacka » ned led 29, 2017 10:00 pm

Poruchy/rychlost
Můžete si nastavit rychlost na CU nebo pomocí HSSRMS ( 15=10CU)
Ale... pokud zapnete poruchy a nenastavíte rychlost v software,po opravě ,pří výjezdu z boxu už není brána rychlost nastavená před závodem na CU ,ale rychlost nastavená v HSSRMS.
Uživatelský avatar
Bastacka
 
Příspěvky: 253
Registrován: čtv úno 11, 2016 9:21 pm

Re: Hssrms - nastavení

Příspěvekod machyd » ned led 29, 2017 10:47 pm

Tak to není chyba sw.:-)Škoda že není zvuk ,když dotankuješ do max:-( nebo se zase pletu:-)) A tu nejnovější verzi jsem musel opustit,při spuštení se mě zobrazí na místě kde to má ukazovat fuel real nebo on (timing sector)a když chci v setings zrušit timing sector,tak se sám hned zaškrtne znova.Test na win10:-(
machyd
 
Příspěvky: 35
Registrován: pon pro 07, 2015 10:46 am

Re: Hssrms - nastavení

Příspěvekod Bastacka » pon led 30, 2017 1:13 am

Machyd: můžu tě uklidnit,není to problém win10.
Zrovna dneska tento problém Bruce řešil na foru.
Je to problém firmware CU ,určitě máš 5336(ukazujeti to v programu).
Já mám 5327 a bez problému.
Bruce právě testuje verzi 1.9.4.2. která by to měla opravit.

http://slotcarillustrated.com/portal/fo ... 0&page=110
Uživatelský avatar
Bastacka
 
Příspěvky: 253
Registrován: čtv úno 11, 2016 9:21 pm

Re: Hssrms - nastavení

Příspěvekod MarcelRous » pon led 30, 2017 8:20 am

Dobré rady kluci.
Já se taky vrátil k verzi 1.937. V té nové 1.941 jsem vůbec odstartovat závod. Po stisku "start" na CU se vůbec neobjevila startovací světla. Po stisku "start" ve spodní části obrazovky se sice CU aktivuje ke startu ale neobjeví se startovací světla a závod se neodstartuje.
Tuším že mám firmware 5336 což by mohl být ten problém. Je to nejnovější verze?

Díky

M.
Marcel R.
MarcelRous
 
Příspěvky: 29
Registrován: ned led 19, 2014 10:10 pm

Re: Hssrms - nastavení

Příspěvekod machyd » pon led 30, 2017 8:51 am

Bastacka píše:Machyd: můžu tě uklidnit,není to problém win10.
Zrovna dneska tento problém Bruce řešil na foru.
Je to problém firmware CU ,určitě máš 5336(ukazujeti to v programu).
Já mám 5327 a bez problému.
Bruce právě testuje verzi 1.9.4.2. která by to měla opravit.

http://slotcarillustrated.com/portal/fo ... 0&page=110

Díky za info.budu sledovat:-) A dá se aktualizovat CU a jak?
machyd
 
Příspěvky: 35
Registrován: pon pro 07, 2015 10:46 am

Další

Zpět na Carrera

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník