Překlad HSSRMS

Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
Bastacka
Příspěvky: 253
Registrován: 11 úno 2016, 21:21

Překlad HSSRMS

#1 Příspěvek od Bastacka » 21 kvě 2016, 19:29

Totalní blbost. Překlad menu programu od Bruce verze 1.937.
Jen zkouška ,může to prosím někdo testnout. Jestli se nějak nepokazila funkčnost programu.
Mě funguje normalně ,ale jen na kompu bez připojení k dráze. Zatím přeloženo jen menu Display I+II.

https://ulozto.cz/xYTa6CAC/hssrms-exe

P.S. Hlavně nepřepisovat soubor.Origo si překopírovat někde jinde a pak zkusit tento.
Dík

Uživatelský avatar
Petr L
Site Admin
Příspěvky: 737
Registrován: 15 pro 2013, 22:28
Bydliště: Praha

Re: Překlad HSSRMS

#2 Příspěvek od Petr L » 22 kvě 2016, 08:50

Já teď nejezdím, takže nepomůžu, ale je to dobrý nápad, držim palce :-)

zzz
Příspěvky: 4
Registrován: 02 pro 2015, 21:42

Re: Překlad HSSRMS

#3 Příspěvek od zzz » 30 črc 2016, 14:05

Otestováno, funguje i s dráhou.
Zbyšek

Uživatelský avatar
Petr L
Site Admin
Příspěvky: 737
Registrován: 15 pro 2013, 22:28
Bydliště: Praha

Re: Překlad HSSRMS

#4 Příspěvek od Petr L » 30 črc 2016, 17:53

Super :-)

machyd
Příspěvky: 35
Registrován: 07 pro 2015, 10:46

Re: Překlad HSSRMS

#5 Příspěvek od machyd » 15 led 2017, 09:30

Taky poděkování, a komplet cz to nedoděláš?:-) plus lepší grafickej kabátek:-)(Včera jsem to namluvil komplet do češtiny a všechno šlape ok ale ten můj hlas jsem měl nějak upravit,pokaždé mě to rozesměje a pak závod že:-)

Uživatelský avatar
Bastacka
Příspěvky: 253
Registrován: 11 úno 2016, 21:21

Re: Překlad HSSRMS

#6 Příspěvek od Bastacka » 15 led 2017, 10:28

Určitě zkusím přeložit co pujde ; ale nemužu to teď zkoušet ;protože se chystám na stavbu stolu s dráhou ;takže mám všechno v krabicích.

machyd
Příspěvky: 35
Registrován: 07 pro 2015, 10:46

Re: Překlad HSSRMS

#7 Příspěvek od machyd » 15 led 2017, 10:39

Tak držím palce.Jo a taky bych chtěl mít prostor na zatáčky 15°:-)ale uz jsem si navrhl trat aspon s k2 a k3 s využitím setu Carrera Digital 124 Racing Passion :-)

Odpovědět