Digital 132 - Help me, please

Zpráva
Autor
Dirty Dog
Příspěvky: 7
Registrován: 08 lis 2016, 11:28

Re: Digital 132 - Help me, please

#11 Příspěvek od Dirty Dog » 19 lis 2016, 17:06

Zdravim, jsem tez novacek a potrebuju poradit ohledne rozsireni drahy D132.
Muzu mit libovolne dlouhou drahu cca 20m aniz by to melo vliv na pocet aut ci vymenu za silnejsi trafo aby to utahlo? Diky

Uživatelský avatar
HurvinekCZ
Příspěvky: 59
Registrován: 02 říj 2016, 12:15
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Digital 132 - Help me, please

#12 Příspěvek od HurvinekCZ » 19 lis 2016, 17:30

Dirty Dog píše:Zdravim, jsem tez novacek a potrebuju poradit ohledne rozsireni drahy D132.
Muzu mit libovolne dlouhou drahu cca 20m aniz by to melo vliv na pocet aut ci vymenu za silnejsi trafo aby to utahlo? Diky
Poslal jsem ti SZ s popisem.

Uživatelský avatar
Petr L
Site Admin
Příspěvky: 737
Registrován: 15 pro 2013, 22:28
Bydliště: Praha

Re: Digital 132 - Help me, please

#13 Příspěvek od Petr L » 19 lis 2016, 19:15

Ano můžeš, pouze bude nutné po cca 5- 10 metrech propojit napájení. Kde to je nutné poznáš jednoduše. Rozpoj dráhu na konci pŕed přípojným dílem a tam. Kde auto zpomalí, nebo zastaví propoj kolejnice se stsartem a jeď dál. Až se opět zastaví, propoj znovu. Atd. Atd.

waclawka
Příspěvky: 10
Registrován: 24 pro 2017, 20:51

Re: Digital 132 - Help me, please

#14 Příspěvek od waclawka » 26 pro 2017, 00:04

Ahoj.Prosím o radu.Mám takový problém.Pořídil jsem nám se synem dráhu od carrery 132D. Dokoupil jsem pit stop a driver display.Problém je ,že driver display je buď nefunkční nebo ho neumím nastavit?Otáčky na něm fungují ale při zajetí do pit stopu nevidím kolik tankuji.Pouze zhasíná žlutá dioda.Nebo je problém v blak boxu nebo v pit stopu?Děkuji za odpověď

Uživatelský avatar
Petr L
Site Admin
Příspěvky: 737
Registrován: 15 pro 2013, 22:28
Bydliště: Praha

Re: Digital 132 - Help me, please

#15 Příspěvek od Petr L » 26 pro 2017, 00:20

A máš BB nebo CU? myslím, že Driver display funguje až s CU.

waclawka
Příspěvky: 10
Registrován: 24 pro 2017, 20:51

Re: Digital 132 - Help me, please

#16 Příspěvek od waclawka » 26 pro 2017, 00:24

Ještě se v těch zkratkách neorientuji.Je to CU, Control Unit

waclawka
Příspěvky: 10
Registrován: 24 pro 2017, 20:51

Re: Digital 132 - Help me, please

#17 Příspěvek od waclawka » 26 pro 2017, 01:04

Už to mám:(Tři dny mi to trvalo:)V pit stopu jsem měl
díl tankování obráceně.Po otočení a restartu dráhy je vše v pořádku:)Omlouvám se.

Uživatelský avatar
Petr L
Site Admin
Příspěvky: 737
Registrován: 15 pro 2013, 22:28
Bydliště: Praha

Re: Digital 132 - Help me, please

#18 Příspěvek od Petr L » 26 pro 2017, 09:59

Neomlouvej se, nejsi letos první a rozhodně nejsi poslední, kdo něco nainstaloval obráceně a díky dotazům se vytváří diskuze která pomůže dalším kdo budou hledat. :-)

Tak ať to jezdí !

harry
Příspěvky: 107
Registrován: 20 led 2015, 22:01

Re: Digital 132 - Help me, please

#19 Příspěvek od harry » 14 led 2018, 11:16

Zdravim chlapi.

Tak robim pomaly na tom mojom "dreve".

Poprosim o uistenie. Zapracovane creva/vyhybky/ carrera v dreve,taham medenne pasky. Digital.

Mam si davat velky pozor,aby v prekrizeniach lava strana polarity/ lava medenna paska/ nezasiahla pravy kartacik pocas doby prechodu cez prekrizenie, takze aj naopak prava...., alebo to na funkci/rostlinare/ nema ziadny nebezpecny vplyv. Mam si davat pozor aby sa ani nahodou nedotkol kartacik opacnej polarity? Moze to odpisat cip?

Alebo az tak neriesit.

Dufam ze som to nevysvetlil ako madar. Dik a majte sa.

harry
Příspěvky: 107
Registrován: 20 led 2015, 22:01

Re: Digital 132 - Help me, please

#20 Příspěvek od harry » 14 led 2018, 11:54

https://photos.google.com/?hl=sk

Sorry. Skuska.

Takze OK,uz viem ako na to, tie tri fotky tu necham,aby bolo vidiet ze zimnym spankom netrpim. Inak,super pracka na hlavu,hrat sa s autodrahou do dreva,soudruzi.

Majte sa. Harry

Odpovědět