Rozšíření Carrera digital 132 - Pit Stop / Pit Lane

Odpovědět
Zpráva
Autor
Hecis
Příspěvky: 28
Registrován: 11 led 2015, 16:50

Re: Rozšíření Carrera digital 132 - Pit Stop / Pit Lane

#81 Příspěvek od Hecis » 21 led 2017, 06:38

Tak Pit stop doma,funguje jak má,rovinku jsem si taky rozřízl(šlo to hodně lehce).Zatím mám odzkoušené tankování pouze

Uživatelský avatar
Petr L
Site Admin
Příspěvky: 737
Registrován: 15 pro 2013, 22:28
Bydliště: Praha

Re: Rozšíření Carrera digital 132 - Pit Stop / Pit Lane

#82 Příspěvek od Petr L » 21 led 2017, 12:17

Koukám, že se nám ta rodinka Carrera Digital pěkně rozrůstá pánové :-)

MarcelRous
Příspěvky: 29
Registrován: 19 led 2014, 22:10

Re: Rozšíření Carrera digital 132 - Pit Stop / Pit Lane

#83 Příspěvek od MarcelRous » 21 led 2017, 13:28

Tak to je parada. Vice testovani a vice rad pro ostatni.
M.R.
Marcel R.

sad04
Příspěvky: 18
Registrován: 04 pro 2015, 09:22

Re: Rozšíření Carrera digital 132 - Pit Stop / Pit Lane

#84 Příspěvek od sad04 » 05 dub 2017, 12:13

S tím tankováním je to opravdu vyšší level. Podle typu auta a jeho vlastností a i členitosti tratě se dá zvolit právě vítězná strategie pomocí tankování. Lehčí auto na startu, ujedu ostatním a mám před sebou prázdnou trať, mohu si najet na soupeře, kteří se za mnou posrážejí a pak rychle zajet trochu dotankovat a držet si odstup. Nebo sem s oblibou v průběhu závodu tankoval jen částečně, aby bylo auto lehčí a jezdilo rychleji. Ale ty nervy, jestli dokážu dojet se zbytkem paliva až do cíle, abych nemusel ještě dotankovávat :) Ovšem pak sw HSSRSM vygeneruje píchlou pneumatiku a musíte rychle do depa a je po strategii :D

Stávalo se se nám, celkem často, že senzor Pit Stopu nevzal auto a nemohl sem tankovat. Mechanici šli asi na kouřovou či co :D Pořídil sem další Pit Stop a dal je za sebe, takže když nevezme první Pit Stop senzor auto, stačí popojet na následující Pit Stop přes senzor a už je to OK. Navíc je tam i víc místa, když to někdo neubrzdí, případně mohou takhle tankovat i dvě auta za sebou. Stou oboustrannou lepící páskou nalepenou na čištění pneu je fajn, já sem tam přilepil oboustrankou i jemný smirek.

waclawka
Příspěvky: 10
Registrován: 24 pro 2017, 20:51

Re: Rozšíření Carrera digital 132 - Pit Stop / Pit Lane

#85 Příspěvek od waclawka » 29 pro 2017, 23:23

Ahoj.Chci se zeptat.V pit stopu se mi zapisují na kontrolni věži kola.Jde to nějak nastavit?Vypnout?Při projeti pit stopem poté cílem =2 kola.

Uživatelský avatar
Petr L
Site Admin
Příspěvky: 737
Registrován: 15 pro 2013, 22:28
Bydliště: Praha

Re: Rozšíření Carrera digital 132 - Pit Stop / Pit Lane

#86 Příspěvek od Petr L » 29 pro 2017, 23:49

Ano občas se pit stop staví podél cílové roviny a pak je potřeba aby pitstop počítal průjezdy, dá se to zapnout a a vypnout, je to v návodu :-)
lap counting.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

waclawka
Příspěvky: 10
Registrován: 24 pro 2017, 20:51

Re: Rozšíření Carrera digital 132 - Pit Stop / Pit Lane

#87 Příspěvek od waclawka » 30 pro 2017, 00:09

Jaj.Diky.Uz jsem to dřív cetl si ted uvedomuju..Ono toho je na tý dráze docela dost:).Vzdy uz neco umim,druhej den k tomu sednu a nevim:)

Uživatelský avatar
Petr L
Site Admin
Příspěvky: 737
Registrován: 15 pro 2013, 22:28
Bydliště: Praha

Re: Rozšíření Carrera digital 132 - Pit Stop / Pit Lane

#88 Příspěvek od Petr L » 30 pro 2017, 11:27

Připoj si dráhu na PC, třeba s HSSRMS od Bruce Yinglinga a krom těchto pár základních nastavení vše můžeš dělat na PC :-)

xpitris
Příspěvky: 5
Registrován: 26 pro 2017, 19:34

Re: Rozšíření Carrera digital 132 - Pit Stop / Pit Lane

#89 Příspěvek od xpitris » 30 pro 2017, 20:31

Nově jsem si koupil pit lane a jednu věc nechápu.
Pokud zapomenu natankovat a dojde mi palivo, tak mi začnou blikat světla, ale můžu jet klidně dál.
Jak se tohle řeší v závodě?

Na sledování paliva používám SmartRace aplikaci, ale ta si z toho taky nic nedělá a všechno funguje jako bych měl plnou nádrž.

waclawka
Příspěvky: 10
Registrován: 24 pro 2017, 20:51

Re: Rozšíření Carrera digital 132 - Pit Stop / Pit Lane

#90 Příspěvek od waclawka » 30 pro 2017, 20:32

To jsem se chtěl taky zeptat.Co ze to vlastně je to Hssrms?To je program na tu dráhu?V

Odpovědět