D 143

Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
Bastacka
Příspěvky: 253
Registrován: 11 úno 2016, 21:21

Re: D 143

#21 Příspěvek od Bastacka » 08 pro 2016, 20:36

Petr L : nikdy jsem neměl možnost vyzkoušet D143;je tam možnost regulovat rychlost jako u D132 ?

Uživatelský avatar
Petr L
Site Admin
Příspěvky: 737
Registrován: 15 pro 2013, 22:28
Bydliště: Praha

Re: D 143

#22 Příspěvek od Petr L » 09 pro 2016, 08:49

Na řídící jednotce D143 nejde nastavit nic, připojíš ovladače, přihlásíš auta a jedeš, to je vše

LiborEK
Příspěvky: 51
Registrován: 16 lis 2016, 11:51

Re: D 143

#23 Příspěvek od LiborEK » 09 pro 2016, 16:02

Poradite někdo nějaký dobrý FREE track planer pro D143?

Uživatelský avatar
HurvinekCZ
Příspěvky: 59
Registrován: 02 říj 2016, 12:15
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: D 143

#24 Příspěvek od HurvinekCZ » 09 pro 2016, 19:53

mám Ultimate Racer 3.0 sice není freeware :) ale koupě nelituji... každopádně jsem přišel na způsob jak jej šířit. (lépe řečeno po WWW ho umožnit spuštět ze vzdáleného serveru kde mám licenci která je vázaná na HW)

Uživatelský avatar
Petr L
Site Admin
Příspěvky: 737
Registrován: 15 pro 2013, 22:28
Bydliště: Praha

Re: D 143

#25 Příspěvek od Petr L » 09 pro 2016, 23:14

Po laborování s free jsem zakoupil Autorennbahnplaner a nelituji :-)

Uživatelský avatar
HurvinekCZ
Příspěvky: 59
Registrován: 02 říj 2016, 12:15
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: D 143

#26 Příspěvek od HurvinekCZ » 10 pro 2016, 06:14

Autorennbahnplaner jsem zkoušel demo ale to ovládání bylo takové kostrbaté a nešli mi dělat výškové urovně, ovšem jestli je to limit dema tak proč ne ;)
Ten ultimáte racer umí 90% autodrah co se vyrábí, ty nejznamejsi asi všechny.

david
Příspěvky: 3
Registrován: 19 lis 2016, 13:15

Re: D 143

#27 Příspěvek od david » 13 bře 2017, 18:54

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli jsem správně pochopil, že pokud k D143 připojím CU z D132/124, bude všechno na D143 fungovat a mohou pak jezdit 4 auta současně (popř. 6 s rozšiřujícím modulem).
Díky za radu.

Uživatelský avatar
Bastacka
Příspěvky: 253
Registrován: 11 úno 2016, 21:21

Re: D 143

#28 Příspěvek od Bastacka » 13 bře 2017, 21:45

Někde v tomto tématu je Petruv odkaz na slotbaer.de ,kde je všechno popsané včetně fotek montáže.
CU musíš nainstalovat na díl z GO/D143 i s dvouma diodama které snímají průjezdy aut.
Pak vše funguje jako na D132,včetně pc unit ,ghost car atd.

david
Příspěvky: 3
Registrován: 19 lis 2016, 13:15

Re: D 143

#29 Příspěvek od david » 14 bře 2017, 09:57

JJ to je přesně ono, jen jsem se chtěl ujistit (kvůli svojí nepříliš dobré znalosti němčiny), že auta D143 budou s CU normálně fungovat a nepotřebují úpravy elektroniky.
Díky D.

Odpovědět