D 143

Re: D 143

Příspěvekod Bastacka » čtv pro 08, 2016 8:36 pm

Petr L : nikdy jsem neměl možnost vyzkoušet D143;je tam možnost regulovat rychlost jako u D132 ?
Uživatelský avatar
Bastacka
 
Příspěvky: 253
Registrován: čtv úno 11, 2016 9:21 pm

Re: D 143

Příspěvekod Petr L » pát pro 09, 2016 8:49 am

Na řídící jednotce D143 nejde nastavit nic, připojíš ovladače, přihlásíš auta a jedeš, to je vše
Uživatelský avatar
Petr L
Site Admin
 
Příspěvky: 729
Registrován: ned pro 15, 2013 10:28 pm
Bydliště: Praha

Re: D 143

Příspěvekod LiborEK » pát pro 09, 2016 4:02 pm

Poradite někdo nějaký dobrý FREE track planer pro D143?
LiborEK
 
Příspěvky: 51
Registrován: stř lis 16, 2016 11:51 am

Re: D 143

Příspěvekod HurvinekCZ » pát pro 09, 2016 7:53 pm

mám Ultimate Racer 3.0 sice není freeware :) ale koupě nelituji... každopádně jsem přišel na způsob jak jej šířit. (lépe řečeno po WWW ho umožnit spuštět ze vzdáleného serveru kde mám licenci která je vázaná na HW)
Uživatelský avatar
HurvinekCZ
 
Příspěvky: 56
Registrován: ned říj 02, 2016 12:15 pm
Bydliště: Praha

Re: D 143

Příspěvekod Petr L » pát pro 09, 2016 11:14 pm

Po laborování s free jsem zakoupil Autorennbahnplaner a nelituji :-)
Uživatelský avatar
Petr L
Site Admin
 
Příspěvky: 729
Registrován: ned pro 15, 2013 10:28 pm
Bydliště: Praha

Re: D 143

Příspěvekod HurvinekCZ » sob pro 10, 2016 6:14 am

Autorennbahnplaner jsem zkoušel demo ale to ovládání bylo takové kostrbaté a nešli mi dělat výškové urovně, ovšem jestli je to limit dema tak proč ne ;)
Ten ultimáte racer umí 90% autodrah co se vyrábí, ty nejznamejsi asi všechny.
Uživatelský avatar
HurvinekCZ
 
Příspěvky: 56
Registrován: ned říj 02, 2016 12:15 pm
Bydliště: Praha

Re: D 143

Příspěvekod david » pon bře 13, 2017 6:54 pm

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli jsem správně pochopil, že pokud k D143 připojím CU z D132/124, bude všechno na D143 fungovat a mohou pak jezdit 4 auta současně (popř. 6 s rozšiřujícím modulem).
Díky za radu.
david
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob lis 19, 2016 1:15 pm

Re: D 143

Příspěvekod Bastacka » pon bře 13, 2017 9:45 pm

Někde v tomto tématu je Petruv odkaz na slotbaer.de ,kde je všechno popsané včetně fotek montáže.
CU musíš nainstalovat na díl z GO/D143 i s dvouma diodama které snímají průjezdy aut.
Pak vše funguje jako na D132,včetně pc unit ,ghost car atd.
Uživatelský avatar
Bastacka
 
Příspěvky: 253
Registrován: čtv úno 11, 2016 9:21 pm

Re: D 143

Příspěvekod david » úte bře 14, 2017 9:57 am

JJ to je přesně ono, jen jsem se chtěl ujistit (kvůli svojí nepříliš dobré znalosti němčiny), že auta D143 budou s CU normálně fungovat a nepotřebují úpravy elektroniky.
Díky D.
david
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob lis 19, 2016 1:15 pm

Předchozí

Zpět na Carrera

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků