USB spojeni draha - PC

Re: USB spojeni draha - PC

Příspěvekod Francis » stř úno 24, 2016 4:27 pm

Ty nemáš "šlusmetr" (pípací zkratoměrku) nebo žárovku a kus drátu?
Francis
 
Příspěvky: 48
Registrován: pon lis 16, 2015 10:25 pm

Re: USB spojeni draha - PC

Příspěvekod harry » stř úno 24, 2016 7:40 pm

Francisi,

ja som taky elektrikar,ze mna zatrase aj 1,5 V.

Ale vzdelavam sa,nejaky merak uz mam vyhliadnuty,tak naberem odvahu pracovat aj s vysokym napetim Carrery digi. :D

Tie kable fakt nesedeli,snazil som sa najst nejaku schemu so zapojenim kablov na piny na nete,ale nasiel som viac zapojeni,tak som to obrezal.

Jak je napojeny kazdy pin uz viem naisto. :lol:

A velmi sa "tesim" jak budem v sobotu maturovat pri spojazdnovani prevodnika a Bruceovho programu.Nuz co,idem sa dovzdelavat.
harry
 
Příspěvky: 107
Registrován: úte led 20, 2015 10:01 pm

Re: USB spojeni draha - PC

Příspěvekod Petr L » stř úno 24, 2016 10:21 pm

Koukám, že jak se objeví někdo nový, budeme mu pokládat hned na začátku otázku. " a multimetr máš?" a hned druhou " a umíš s ním zacházet? " :-)
Uživatelský avatar
Petr L
Site Admin
 
Příspěvky: 721
Registrován: ned pro 15, 2013 10:28 pm
Bydliště: Praha

Re: USB spojeni draha - PC

Příspěvekod Bastacka » čtv kvě 19, 2016 6:21 pm

Jen kdyby někdo hledal ovladače pro prolific. Win7 si je najdou přes update automaticky ,ale u XP to bývá problém.

http://www.prolific.com.tw/US/ShowProdu ... 25&pcid=41
Uživatelský avatar
Bastacka
 
Příspěvky: 253
Registrován: čtv úno 11, 2016 9:21 pm

Re: USB spojeni draha - PC

Příspěvekod Bastacka » čtv kvě 19, 2016 7:10 pm

A dovolil jsem si "umělěcky" :+)))) upravit obrázek zapojení. Byl trošičku chaotický.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar
Bastacka
 
Příspěvky: 253
Registrován: čtv úno 11, 2016 9:21 pm

Re: USB spojeni draha - PC

Příspěvekod machyd » čtv led 12, 2017 3:36 pm

Ahoj,tak jsem dal dohromady kabel do pc,podle návodů zde(všem děkuji za užitečné rady):-) a program od Bruce fuguje, ale když dokončím závod (po hlášce konec závodu)a koukám že v programu se závod neukončil tak zkusím zmáčknot konec závodu nebo program zavřít tak vyskočí hláška není platný datum čas(datum a přesný čas kdy se pokusím program zavřít plus "is not valid date and time")program se chová jako kdybych závod nedokončil i když mám vysledkovou listinu s dokončeným časem.A i po vypojení kabelu s CU program stále ukazuje ze jsem pripojen a muzu dale nastavovat event fuel i penalty.Program muzu dat akorárt do listy ale zavřít nejde,musím restartovat pc a když program spustím opet hláška vyskočí znova:-(
machyd
 
Příspěvky: 35
Registrován: pon pro 07, 2015 10:46 am

Re: USB spojeni draha - PC

Příspěvekod Petr L » čtv led 12, 2017 10:10 pm

Možná to pomůže, měl jsem s HSSRMS různé potíže a jako poslední zoufalý pokus jsem nastavil čas ve formátu jak ho mají v Americe a rázem všechny potíže ustaly :-)
Uživatelský avatar
Petr L
Site Admin
 
Příspěvky: 721
Registrován: ned pro 15, 2013 10:28 pm
Bydliště: Praha

Re: USB spojeni draha - PC

Příspěvekod machyd » pát led 13, 2017 6:46 pm

Ahoj,díky za tip ale už jsem na to přišel:-)Když dojedes tak tam máš tu výsledkouvou listinu "results"vyzve te to at si to uložíš(můžeš ,nemusíš)ale pak musíš kliknout na new v tom results jinak to nejde zavřít ani ukončit to je asi ochrana aby jsi si to omylem nesmazal:-)jedna věc vyřešena ale má dalších 100 otázek asi na tebe petře:-),třeba proč když tankuju plnou to ukazuje jen 93%
machyd
 
Příspěvky: 35
Registrován: pon pro 07, 2015 10:46 am

Re: USB spojeni draha - PC

Příspěvekod Petr L » pát led 13, 2017 11:51 pm

Já se v tom moc nevyznám, jsem líný a mám málo času se v tom vrtat, doporučuji projít diskuzi na Slotforum, Bruce tam v rámci možností na vše odpovídá. Doporučuji projít od začátku :-)

http://www.slotforum.com/forums/index.p ... opic=38398
Uživatelský avatar
Petr L
Site Admin
 
Příspěvky: 721
Registrován: ned pro 15, 2013 10:28 pm
Bydliště: Praha

Re: USB spojeni draha - PC

Příspěvekod Hecis » pon led 16, 2017 10:37 pm

Zdravím pánové,pro lajka,tento kabel mohu použít místo carrera app modulu?Program použiju jaký a co to umí?
Hecis
 
Příspěvky: 28
Registrován: ned led 11, 2015 4:50 pm

PředchozíDalší

Zpět na Carrera

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron