USB spojeni draha - PC

Zpráva
Autor
Francis
Příspěvky: 48
Registrován: 16 lis 2015, 22:25

Re: USB spojeni draha - PC

#21 Příspěvek od Francis » 24 úno 2016, 16:27

Ty nemáš "šlusmetr" (pípací zkratoměrku) nebo žárovku a kus drátu?

harry
Příspěvky: 107
Registrován: 20 led 2015, 22:01

Re: USB spojeni draha - PC

#22 Příspěvek od harry » 24 úno 2016, 19:40

Francisi,

ja som taky elektrikar,ze mna zatrase aj 1,5 V.

Ale vzdelavam sa,nejaky merak uz mam vyhliadnuty,tak naberem odvahu pracovat aj s vysokym napetim Carrery digi. :D

Tie kable fakt nesedeli,snazil som sa najst nejaku schemu so zapojenim kablov na piny na nete,ale nasiel som viac zapojeni,tak som to obrezal.

Jak je napojeny kazdy pin uz viem naisto. :lol:

A velmi sa "tesim" jak budem v sobotu maturovat pri spojazdnovani prevodnika a Bruceovho programu.Nuz co,idem sa dovzdelavat.

Uživatelský avatar
Petr L
Site Admin
Příspěvky: 737
Registrován: 15 pro 2013, 22:28
Bydliště: Praha

Re: USB spojeni draha - PC

#23 Příspěvek od Petr L » 24 úno 2016, 22:21

Koukám, že jak se objeví někdo nový, budeme mu pokládat hned na začátku otázku. " a multimetr máš?" a hned druhou " a umíš s ním zacházet? " :-)

Uživatelský avatar
Bastacka
Příspěvky: 253
Registrován: 11 úno 2016, 21:21

Re: USB spojeni draha - PC

#24 Příspěvek od Bastacka » 19 kvě 2016, 18:21

Jen kdyby někdo hledal ovladače pro prolific. Win7 si je najdou přes update automaticky ,ale u XP to bývá problém.

http://www.prolific.com.tw/US/ShowProdu ... 25&pcid=41

Uživatelský avatar
Bastacka
Příspěvky: 253
Registrován: 11 úno 2016, 21:21

Re: USB spojeni draha - PC

#25 Příspěvek od Bastacka » 19 kvě 2016, 19:10

A dovolil jsem si "umělěcky" :+)))) upravit obrázek zapojení. Byl trošičku chaotický.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

machyd
Příspěvky: 35
Registrován: 07 pro 2015, 10:46

Re: USB spojeni draha - PC

#26 Příspěvek od machyd » 12 led 2017, 15:36

Ahoj,tak jsem dal dohromady kabel do pc,podle návodů zde(všem děkuji za užitečné rady):-) a program od Bruce fuguje, ale když dokončím závod (po hlášce konec závodu)a koukám že v programu se závod neukončil tak zkusím zmáčknot konec závodu nebo program zavřít tak vyskočí hláška není platný datum čas(datum a přesný čas kdy se pokusím program zavřít plus "is not valid date and time")program se chová jako kdybych závod nedokončil i když mám vysledkovou listinu s dokončeným časem.A i po vypojení kabelu s CU program stále ukazuje ze jsem pripojen a muzu dale nastavovat event fuel i penalty.Program muzu dat akorárt do listy ale zavřít nejde,musím restartovat pc a když program spustím opet hláška vyskočí znova:-(

Uživatelský avatar
Petr L
Site Admin
Příspěvky: 737
Registrován: 15 pro 2013, 22:28
Bydliště: Praha

Re: USB spojeni draha - PC

#27 Příspěvek od Petr L » 12 led 2017, 22:10

Možná to pomůže, měl jsem s HSSRMS různé potíže a jako poslední zoufalý pokus jsem nastavil čas ve formátu jak ho mají v Americe a rázem všechny potíže ustaly :-)

machyd
Příspěvky: 35
Registrován: 07 pro 2015, 10:46

Re: USB spojeni draha - PC

#28 Příspěvek od machyd » 13 led 2017, 18:46

Ahoj,díky za tip ale už jsem na to přišel:-)Když dojedes tak tam máš tu výsledkouvou listinu "results"vyzve te to at si to uložíš(můžeš ,nemusíš)ale pak musíš kliknout na new v tom results jinak to nejde zavřít ani ukončit to je asi ochrana aby jsi si to omylem nesmazal:-)jedna věc vyřešena ale má dalších 100 otázek asi na tebe petře:-),třeba proč když tankuju plnou to ukazuje jen 93%

Uživatelský avatar
Petr L
Site Admin
Příspěvky: 737
Registrován: 15 pro 2013, 22:28
Bydliště: Praha

Re: USB spojeni draha - PC

#29 Příspěvek od Petr L » 13 led 2017, 23:51

Já se v tom moc nevyznám, jsem líný a mám málo času se v tom vrtat, doporučuji projít diskuzi na Slotforum, Bruce tam v rámci možností na vše odpovídá. Doporučuji projít od začátku :-)

http://www.slotforum.com/forums/index.p ... opic=38398

Hecis
Příspěvky: 28
Registrován: 11 led 2015, 16:50

Re: USB spojeni draha - PC

#30 Příspěvek od Hecis » 16 led 2017, 22:37

Zdravím pánové,pro lajka,tento kabel mohu použít místo carrera app modulu?Program použiju jaký a co to umí?

Odpovědět